28/12/2022 28/12/2022 Με την ευκαιρία της εισόδου στο νέο έτος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας θα επισκεφθεί την Ενορία του Αποστόλου Κλεόπα στο Κάλμαρ της Σουηδίας, το διήμερο, 3 και 4 Φεβρουαρίου 2023, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Βαρθολομαίο Ιατρίδη, Εφημέριο του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής,...
28 Δεκεμβρίου, 2022 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2022 - 17:34

Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Σουηδίας στο Κάλμαρ

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Σουηδίας στο Κάλμαρ

Με την ευκαιρία της εισόδου στο νέο έτος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας θα επισκεφθεί την Ενορία του Αποστόλου Κλεόπα στο Κάλμαρ της Σουηδίας, το διήμερο, 3 και 4 Φεβρουαρίου 2023, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Βαρθολομαίο Ιατρίδη, Εφημέριο του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Φεβρουαρίου, ο Ποιμενάρχης θα έχει συναντήσεις με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της ενορίας και με ομογενείς που διαβιούν στην ευρύτερη περιοχή.

Το πρωΐ του Σαββάτου, 4 Φεβρουαρίου, στις 10 π.μ., θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στο ναό Skogssalen, στην διεύθυνση Kungsgårdsvägen 2Β, 39337 Kalmar, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου, με την συμμετοχή κληρικών της Ι. Μητροπόλεως, και θα ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιττας στην παρακείμενη ενοριακή αίθουσα (Ηeliga korsets församlingshem), στις 11:40 π.μ.

Η ποιμαντική αυτή επίσκεψη του Μητροπολίτη είναι μια ακόμη αφορμή να συναχθούμε επί το αυτό, να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος και να λάβουμε την ευχή και την ευλογία του Πνευματικού μας Πατέρα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων