03/02/2023 03/02/2023 Με την ευκαιρία της εισόδου στο νέο έτος, ο Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας θα επισκεφθεί την Ενορία του Αποστόλου Κλεόπα στο Κάλμαρ της Σουηδίας, το διήμερο, 3 και 4 Φεβρουαρίου 2023, συνοδευόμενος από τον Αρχιμανδρίτη κ. Βαρθολομαίο Ιατρίδη, Εφημέριο του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Φεβρουαρίου,...
03 Φεβρουαρίου, 2023 - 10:44
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2023 - 10:49

Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτου Σουηδίας στο Κάλμαρ

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτου Σουηδίας στο Κάλμαρ

Με την ευκαιρία της εισόδου στο νέο έτος, ο Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας θα επισκεφθεί την Ενορία του Αποστόλου Κλεόπα στο Κάλμαρ της Σουηδίας, το διήμερο, 3 και 4 Φεβρουαρίου 2023, συνοδευόμενος από τον Αρχιμανδρίτη κ. Βαρθολομαίο Ιατρίδη, Εφημέριο του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Φεβρουαρίου, ο Ποιμενάρχης θα έχει συναντήσεις με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της ενορίας και με ομογενείς που διαβιούν στην ευρύτερη περιοχή.

Το πρωΐ του Σαββάτου, 4 Φεβρουαρίου, στις 10 π.μ., θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στο ναό Skogssalen, στην διεύθυνση Kungsgårdsvägen 2Β, 39337 Kalmar, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου, με την συμμετοχή κληρικών της Ι. Μητροπόλεως, και θα ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιττας στην παρακείμενη ενοριακή αίθουσα (Ηeliga korsets församlingshem), στις 11:40 π.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων