26/04/2020 26/04/2020 Δείτε τη Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβίας κ. Κλεόπα που παραχώρησε την Κυριακή του Θωμά, 26 Απριλίου 2020, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και κοινοποιήθηκε στο επίσημο κανάλι της Ιεράς Μητρόπολης στο Facebook.  “Χρειαζόμαστε και άλλους κληρικούς, χρειαζόμαστε να ιδρύσουμε και άλλες ενορίες ώστε ο Λόγος του...
26 Απριλίου, 2020 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2020 - 21:19

Σουηδίας Κλεόπας: Είχα την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας!

Διαδώστε:
Σουηδίας Κλεόπας: Είχα την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας!

Δείτε τη Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβίας κ. Κλεόπα που παραχώρησε την Κυριακή του Θωμά, 26 Απριλίου 2020, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και κοινοποιήθηκε στο επίσημο κανάλι της Ιεράς Μητρόπολης στο Facebook. 

“Χρειαζόμαστε και άλλους κληρικούς, χρειαζόμαστε να ιδρύσουμε και άλλες ενορίες ώστε ο Λόγος του Χριστού να ακούγεται παντού” αναφέρει για το όραμα που έχει για την Μητρόπολη. Ενώ επιθυμεί να δημιουργήσει στη Μητρόπολη ένα πνευματικό πολύκεντρο και νεανικές κατασκηνώσεις.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων