16/01/2020 16/01/2020 Στη Νορβηγία και συγκεκριμένα στο Όσλο θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας, όπου, μεταξύ άλλων, θα ιερουργήσει την Κυριακή στο Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ενώ το Σάββατο θα παρευρεθεί στη Συναυλία παραδοσιακής μουσικής της Νορβηγικής χορωδίας «Αrkadia» στον εν λόγω ναό, αλλά και συνάντησή του με την Εξοχ. Πρέσβη της Ελλάδος...
16 Ιανουαρίου, 2020 - 17:57
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2020 - 17:48

Στη Νορβηγία ο Μητρ. Σουηδίας

Διαδώστε:
Στη Νορβηγία ο Μητρ. Σουηδίας

Στη Νορβηγία και συγκεκριμένα στο Όσλο θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας, όπου, μεταξύ άλλων, θα ιερουργήσει την Κυριακή στο Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ενώ το Σάββατο θα παρευρεθεί στη Συναυλία παραδοσιακής μουσικής της Νορβηγικής χορωδίας «Αrkadia» στον εν λόγω ναό, αλλά και συνάντησή του με την Εξοχ. Πρέσβη της Ελλάδος στη Νορβηγία κ. Μαρία Διαμάντη.

Επίση την Κυριακή, μετά τη Θεία λειτουργία, θα ευλογήσει τις Βασιλόπιτες, του Μητροπ. Ναού Όσλο, του Ελληνικού Σχολείου Όσλο, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ελληνοπαίδων Νορβηγίας και του Συλλόγου Ελλήνων Νορβηγίας στις εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Ναού.

Αναλυτικότερα το Πρόγραμμα της 15ης Ποιμαντορικής Επίσκεψης του Σεβ. Μητροπολίτου Σουηδίας κ. Κλεόπα στο Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Όσλο Νορβηγίας
18 – 19 Ιανουαρίου 2020

Σάββατο, 18 Iανουαρίου 2020
• Άφιξη του Σεβ. Μητροπολίτου στο Όσλο και ποιμαντορικές επισκέψεις στην πόλη
• Συναυλία παραδοσιακής μουσικής της Νορβηγικής χορωδίας «Αrkadia», στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Όσλο, υπό τη διεύθυνση της κ. Μαριλένας Ζλατάνου 6:00 μ.μ.
• Συνάντηση του Σεβ. Μητροπολίτου με την Εξοχ. Πρέσβυ της Ελλάδος στη Νορβηγία κ. Μαρία Διαμάντη 8:00 μ.μ.
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020
• Όρθρος & Αρχιερατική Θ. Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό Όσλο (Όρθρος 8:45 π.μ., Θεία Λειτουργία 10:00 π.μ.)
• Κοπή Βασιλόπιτας του Μητροπ. Ναού Όσλο, του Ελληνικού Σχολείου Όσλο, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ελληνοπαίδων Νορβηγίας και του Συλλόγου Ελλήνων Νορβηγίας στις εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Ναού 11:30 π.μ.
• Συνάντηση του Σεβ. Μητροπολίτου με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ναού Όσλο 1:00 μ.μ.
• Γεύμα του Σεβ. Μητροπολίτου στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Ελλήνων Νορβηγίας 2:00 μ.μ.
• Ποιμαντορικές επισκέψεις του Σεβ. Μητροπολίτου στο Όσλο και αναχώρηση για τη Στοκχόλμη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων