15/10/2021 15/10/2021 Στην πρωτεύουσα της Ισλανδίας, Ρέϊκιαβικ, θα βρεθεί το διάστημα 3 με 6 Δεκεμβρίου ο Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπα, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη. Η επίσκεψη αυτή φανερώνει το ενδιαφέρον και τη ποιμαντική μέριμνας του Σεβασμιωτάτου για το ποίμνιο της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως στις Βόρειες Χώρες. Ο Ποιμενάρχης θα...
15 Οκτωβρίου, 2021 - 12:18
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2021 - 12:48

Στην Ισλανδία τον Δεκέμβριο ο Μητροπολίτης Σουηδίας

Διαδώστε:
Στην Ισλανδία τον Δεκέμβριο ο Μητροπολίτης Σουηδίας

Στην πρωτεύουσα της Ισλανδίας, Ρέϊκιαβικ, θα βρεθεί το διάστημα 3 με 6 Δεκεμβρίου ο Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπα, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη.

Η επίσκεψη αυτή φανερώνει το ενδιαφέρον και τη ποιμαντική μέριμνας του Σεβασμιωτάτου για το ποίμνιο της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως στις Βόρειες Χώρες. Ο Ποιμενάρχης θα επισκεφθεί για τέταρτη φορά την εσχατιά της Ευρώπης και της Επαρχίας του, όπου θα έχει συναντήσεις με πολιτειακούς και εκκλησιαστικούς παράγοντες, καθώς και με μέλη της Ομογένειας και τον Σύλλογο Ελλήνων Ισλανδίας. Η ποιμαντορική επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου έρχεται σε συνέχεια της Πατριαρχικής Επισκέψεως του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, τον Οκτώβριο του 2017, αλλά και της ιδρύσεως της Ενορίας Αποστόλου Βαρθολομαίου στο Ρέικιαβικ, τον Απρίλιο του 2019.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Σεβασμιώτατος θα προστεί της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, η οποία θα τελεσθεί στο Παρεκκλήσιο του Πανεπιστημίου του Ρέικιαβικ, στην διεύθυνση Saemundargata 2, 102 Reykjavik, την Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10.00 π.μ.. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως στο +46 73 542 9745, ή μέσω e-mail στο [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων