10/05/2020 10/05/2020 ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ – Σήμερα, γιορτή της μητέρας, στην Ελλάδα και την Κύπρο, 4 νέες μητέρες προήλθαν στον Καθεδρικό Ναό με τους συζύγους τους, για να σαραντίσουν τα νεογέννητα μωρά τους. “Μεγάλη ευλογία και τιμή για τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου και για την ελαχιστότητά μου. Έτσι γιορτάσαμε τη γιορτή της μητέρας, εδώ στη Στοκχόλμη, απλά...
10 Μαΐου, 2020 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2020 - 18:41

ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ – Σαράντισαν τα μωρά τους τη Μέρα τη Μητέρας

Διαδώστε:
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ – Σαράντισαν τα μωρά τους τη Μέρα τη Μητέρας

ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ – Σήμερα, γιορτή της μητέρας, στην Ελλάδα και την Κύπρο, 4 νέες μητέρες προήλθαν στον Καθεδρικό Ναό με τους συζύγους τους, για να σαραντίσουν τα νεογέννητα μωρά τους.

“Μεγάλη ευλογία και τιμή για τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου και για την ελαχιστότητά μου. Έτσι γιορτάσαμε τη γιορτή της μητέρας, εδώ στη Στοκχόλμη, απλά και προσευχητικά. Η πνευματική οικογένεια του Καθεδρικού μας Ναού μεγαλώνει. Δόξα τω Θεώ!” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυίας κ. Κλεόπας.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων