18/09/2020 18/09/2020 Την Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε, μετά τη Θεία Λειτουργία, η πρώτη μετά το καλοκαίρι συνάντηση νέων του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης. Την εν λόγω συνάντηση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας, συνοδευόμενος από τον Εφημέριο του Καθεδρικού Ναού π. Βαρθολομαίο Ιατρίδη, καθώς και τον υπεύθυνο Νεότητος της Ιεράς...
18 Σεπτεμβρίου, 2020 - 16:01
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2020 - 16:12

Η Στοκχόλμη έχει ισχυρό και νεανικό ορθόδοξο σφυγμό

Διαδώστε:
Η Στοκχόλμη έχει ισχυρό και νεανικό ορθόδοξο σφυγμό

Την Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε, μετά τη Θεία Λειτουργία, η πρώτη μετά το καλοκαίρι συνάντηση νέων του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης. Την εν λόγω συνάντηση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας, συνοδευόμενος από τον Εφημέριο του Καθεδρικού Ναού π. Βαρθολομαίο Ιατρίδη, καθώς και τον υπεύθυνο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Σουηδίας κ. Νικόλαο Κίτσιο.

 

Συμμετείχαν νέοι και νέες, οι οποίοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την επάνοδο στο πνευματικό αυτό εργαστήρι, στο οποίο ο καθένας αποδίδει μία ξεχωριστή σημασία, όπως το γεγονός ότι αποτελεί σημείο αναφοράς, φωτίζει την καθημερινότητα, ενισχύει την αδελφοσύνη, υπενθυμίζει τον προορισμό και όλα αυτά σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία.

Η δεύτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020, στις 6:30 μ.μ., στη Βιβλιοθήκη του Καθεδρικού Ναού, όπου ο Σεβασμιώτατος ανέπτυξε ως θέμα τη Σταυρική Θυσία.
Προγραμματίστηκε η πρώτη εξόρμηση για το διήμερο 6 και 7 Νοεμβρίου 2020, με προορισμό το Ησυχαστήριο του Αγίου Νικολάου στο Rättvik.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων