29/09/2021 29/09/2021 Συνεχίζονται οι βαπτίσεις στην Ιερά Μητρόπολη Κορέας. Πριν λίγες ημέρες ακόμα ένα παιδί Ορθοδόξων Κορεατών έλαβε το Άγιο Βάπτισμα. Πρόκειται για το παιδί του Ευάγγελου Park Yoon-Shik και της Ελένης Lee Seul-Ki το οποίο έγινε Ορθόδοξος Χριστιανός με το βαπτιστικό όνομα Λέων μέσω του Μυστηρίου του Βαπτίσματος το οποίο τέλεσε ο π. Αντώνιος Λιμ Γιονγκ-Χουν....
29 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:32

Συνεχίζονται οι βαπτίσεις στη Μητρόπολη Κορέας

Διαδώστε:
Συνεχίζονται οι βαπτίσεις στη Μητρόπολη Κορέας

Συνεχίζονται οι βαπτίσεις στην Ιερά Μητρόπολη Κορέας. Πριν λίγες ημέρες ακόμα ένα παιδί Ορθοδόξων Κορεατών έλαβε το Άγιο Βάπτισμα.

Πρόκειται για το παιδί του Ευάγγελου Park Yoon-Shik και της Ελένης Lee Seul-Ki το οποίο έγινε Ορθόδοξος Χριστιανός με το βαπτιστικό όνομα Λέων μέσω του Μυστηρίου του Βαπτίσματος το οποίο τέλεσε ο π. Αντώνιος Λιμ Γιονγκ-Χουν. Στο μυστήριο παρέστη ο Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος.

Επίσης, τελέστηκε ακόμη μια βάπτιση από τον π. Ρωμανό Kavtchak για την Σαμαρίνα – Βεατρίκη, σλαβονικής καταγωγής.

“Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στα νεοφώτιστα παιδιά και προσευχόμαστε να είναι όλη η ζωή τους γεμάτη με τη Χάρη και την ευλογία του Θεού, ως πιστά μέλη της Ορθόδοξης Εκκλησίας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Κορέας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων