05/11/2019 05/11/2019 Με την συμμετοχή πολλών εθελοντών από εννέα χώρες (Κορέα, Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Ουζμπεκιστάν, Ελλάδα, Ρουμανία, Αμερική και Αίγυπτο) πραγματοποιήθηκε και φέτος την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το διεθνές ετήσιο φθινοπωρινό φεστιβάλ φαγητού στον προαύλιο χώρο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Σεούλ με εκλεκτές γεύσεις φαγητών και γλυκών από τις προαναφερόμενες χώρες. Στο όμορφο αυτό πανηγύρι...
05 Νοεμβρίου, 2019 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2019 - 17:21

Ταξίδι στις γεύσεις του κόσμου στον Καθεδρικό Ναό της Σεούλ

Διαδώστε:
Ταξίδι στις γεύσεις του κόσμου στον Καθεδρικό Ναό της Σεούλ

Με την συμμετοχή πολλών εθελοντών από εννέα χώρες (Κορέα, Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Ουζμπεκιστάν, Ελλάδα, Ρουμανία, Αμερική και Αίγυπτο) πραγματοποιήθηκε και φέτος την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το διεθνές ετήσιο φθινοπωρινό φεστιβάλ φαγητού στον προαύλιο χώρο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Σεούλ με εκλεκτές γεύσεις φαγητών και γλυκών από τις προαναφερόμενες χώρες.

Στο όμορφο αυτό πανηγύρι στο οποίο συμμετείχαν εκατοντάδες άνθρωποι από την γύρω περιοχή, καθώς και ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος ο οποίος επικοινώνησε με τους παρεβρισκόμενους. Δόθηκε επίσης η ευκαιρία στους περισσότερους από αυτούς να έρθουν σε πρώτη επαφή και γνωριμία με την Ορθόδοξη Εκκλησία στην Κορέα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων