17/04/2021 17/04/2021 Xοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ελβετίας κ. Μαξίμου, τελέστηκε την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον ιερό ναό του Αποστόλου των εθνών Παύλου του εν Σαμπεζύ Πατριαρχικού Σταυροπηγίου, παρουσία του επιτρεπομένου από το Καντόνιο της Γενεύης αριθμού πιστών. Ο χοροστατών Ιεράρχης ανέγνωσε την Α’ Στάση του Ακαθίστου, την Β’ Στάση ανέγνωσε ο...
17 Απριλίου, 2021 - 17:53
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2021 - 17:50

Το “Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε” στην Γενεύη

Διαδώστε:
Το “Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε” στην Γενεύη

Xοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ελβετίας κ. Μαξίμου, τελέστηκε την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον ιερό ναό του Αποστόλου των εθνών Παύλου του εν Σαμπεζύ Πατριαρχικού Σταυροπηγίου, παρουσία του επιτρεπομένου από το Καντόνιο της Γενεύης αριθμού πιστών.

Ο χοροστατών Ιεράρχης ανέγνωσε την Α’ Στάση του Ακαθίστου, την Β’ Στάση ανέγνωσε ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος Δρ Γεώργιος Τσέτσης. Τις Γ’ καί Δ’ Στάσεις ανέγνωσε ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος κ. Βασίλειος Κοτρότσιος, Γεν. Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως Ελβετίας.

Πριν την απόλυση ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο ιστορικό του Ακαθίστου Ύμνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων