16/07/2022 16/07/2022 Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε χθες στο γραφείο του ο Μητροπολίτης Αυστρίας και Έξαρχος πάσης Ουγγαρίας κ. Αρσένιος. Στη συνάντηση, παρουσία του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Πολιτισμού και Απόδημου Ελληνισμού Κώστα Φασουλάκη, του ηγούμενου της Μονής Επανωσήφη Αρχιμανδρίτη κ. Βαρθολομαίου, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της συνεργασίας Περιφέρειας Κρήτης με τις Ορθόδοξες Μητροπόλεις στην Ευρώπη. Ο...
16 Ιουλίου, 2022 - 8:22
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2022 - 8:30

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Αυστρίας

Διαδώστε:
Τον Περιφερειάρχη Κρήτης επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Αυστρίας

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε χθες στο γραφείο του ο Μητροπολίτης Αυστρίας και Έξαρχος πάσης Ουγγαρίας κ. Αρσένιος.

Στη συνάντηση, παρουσία του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Πολιτισμού και Απόδημου Ελληνισμού Κώστα Φασουλάκη, του ηγούμενου της Μονής Επανωσήφη Αρχιμανδρίτη κ. Βαρθολομαίου, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της συνεργασίας Περιφέρειας Κρήτης με τις Ορθόδοξες Μητροπόλεις στην Ευρώπη.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαρίστησε για την επίσκεψη τον κ. Αρσένιο, ενώ ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης συνεχάρη τον Περιφερειάρχη για την στήριξη του και στο θέμα της διάσωσης της πολιτιστικής-εκκλησιαστικής κληρονομιάς στη Κρήτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων