20/09/2022 21/09/2022 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος δέχτηκε την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής τέσσερις κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιερσέης και ευλόγησε τις μεταθέσεις τους σε νέες κοινότητες της εν λόγω Μητροπόλεως. Πρόκειται για τον πρωτοπρεσβύτερο Ματθαίο Στριτ (Matthew Streett) που αναλαμβάνει τα καθήκοντα του ιερατικού προϊσταμένου της ενορίας των Αγίων...
20 Σεπτεμβρίου, 2022 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2022 - 2:53

Μεταθέσεις ιερέων στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιερσέης

Διαδώστε:
Μεταθέσεις ιερέων στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιερσέης

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος δέχτηκε την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής τέσσερις κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιερσέης και ευλόγησε τις μεταθέσεις τους σε νέες κοινότητες της εν λόγω Μητροπόλεως.

Πρόκειται για τον πρωτοπρεσβύτερο Ματθαίο Στριτ (Matthew Streett) που αναλαμβάνει τα καθήκοντα του ιερατικού προϊσταμένου της ενορίας των Αγίων Αποστόλων στην Dulles, της Βιρτζίνια, τον μέχρι πρότινος ιερατικό προϊστάμενο της ενορίας του Αγίου Γεωργίου στην Μίντια Πενσιλβάνιας, π. Αναστάσιο Μπουραντά που αναλαμβάνει τα καθήκοντα του ιερατικού προϊσταμένου της ενορίας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Βαλτιμόρη του Μέριλαντ, του π. Νικολάου Ματαράγκα που αναλαμβάνει καθήκοντα του ιερατικού προϊσταμένου της ενορίας του Αγίου Αθανασίου στο Παράμους της Νέας Ιερσέης και του π. Ζήση Λάππα που θα αναλάβει τα καθήκοντα του προϊσταμένου της ενορίας του Αγίου Γεωργίου στην Μίντια Πενσιλβάνιας.

Ο π. Νικόλαος Ματαράγκας αναλαμβάνει τα καθήκοντα του ιερατικού προϊσταμένου του Αγίου Αθανασίου στο Παράμους της Νέας Ιερσέης τα οποία για τέσσερις περίπου δεκαετίες κατείχε ο π. Ανάργυρος Σταυρόπουλος.

 

(Πηγή: anamniseis.net)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων