24/10/2019 24/10/2019 Μετά από πρόσκληση του Μητροπολίτη Νέας Υόρκης και Bορείου Αμερικής του Πατριαρχείου της Αντιοχείας, κ. Ιωσήφ πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη η τριμερής συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Ελπιδοφόρο και τον επικεφαλής  του Συνοδικού Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνα. Ο Μητροπολίτης Ιωσήφ παρέθεσε επίσημο γεύμα...
24 Οκτωβρίου, 2019 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2019 - 20:52

Ο Αρχιεπ. Ελπιδοφόρος συναντά τον Μητρ. Ιλαρίωνα

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Ελπιδοφόρος συναντά τον Μητρ. Ιλαρίωνα

Μετά από πρόσκληση του Μητροπολίτη Νέας Υόρκης και Bορείου Αμερικής του Πατριαρχείου της Αντιοχείας, κ. Ιωσήφ πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη η τριμερής συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Ελπιδοφόρο και τον επικεφαλής  του Συνοδικού Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνα.

Ο Μητροπολίτης Ιωσήφ παρέθεσε επίσημο γεύμα και εν συνεχεία οι τρεις Ιεράρχες συναντήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση στην Ορθόδοξη Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων