06/12/2022 06/12/2022 «Κάλαντα υπό το φως των κεριών» τιτλοφορείται η υπαίθρια εκδήλωση που διοργανώνουν η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας και το Κολλέγιο του Αγίου Ιωάννου, στις 18 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του ελληνορθόδοξου σχολείου στο προάστιο Preston της Μελβούρνης. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, συναυλία με παραδοσιακά κάλαντα και κλείσιμο με ένα...
06 Δεκεμβρίου, 2022 - 14:40
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2022 - 14:55

Αυστραλία: «Κάλαντα υπό το φως των κεριών» στο Κολλέγιο Αγίου Ιωάννου Preston

Διαδώστε:
Αυστραλία: «Κάλαντα υπό το φως των κεριών» στο Κολλέγιο Αγίου Ιωάννου Preston

«Κάλαντα υπό το φως των κεριών» τιτλοφορείται η υπαίθρια εκδήλωση που διοργανώνουν η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας και το Κολλέγιο του Αγίου Ιωάννου, στις 18 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του ελληνορθόδοξου σχολείου στο προάστιο Preston της Μελβούρνης.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, συναυλία με παραδοσιακά κάλαντα και κλείσιμο με ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων