15/08/2022 16/08/2022 Ευρισκόμενος για ποιμαντική επίσκεψη στην Πορτογαλία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Βησσαρίων τέλεσε την Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο παραχωρούμενο από την Καθολική Εκκλησία παρεκκλήσιο Nossa Senhora da Oliveira για τις ανάγκες του Ορθοδόξου ποιμνίου της Λισαβόνας. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας εκκλησιάστηκαν αξιωματικοί και μέλη του...
15 Αυγούστου, 2022 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2022 - 0:28

Εόρτασαν την Κοίμηση της Θεοτόκου στη Λισαβόνα

Διαδώστε:
Εόρτασαν την Κοίμηση της Θεοτόκου στη Λισαβόνα

Ευρισκόμενος για ποιμαντική επίσκεψη στην Πορτογαλία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Βησσαρίων τέλεσε την Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο παραχωρούμενο από την Καθολική Εκκλησία παρεκκλήσιο Nossa Senhora da Oliveira για τις ανάγκες του Ορθοδόξου ποιμνίου της Λισαβόνας.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας εκκλησιάστηκαν αξιωματικοί και μέλη του πληρώματος της φρεγάτας Κανάρης του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Πορτογαλία κ. Ιωάννη Μεταξά και τον Πανοσιολ. πρωτοσύγκελο κ. Θεοφύλακτο Βίτσο, μετέβη στη φρεγάτα κατόπιν προσκλήσεως του κυβερνήτη, αντιπλοιάρχου κ. Γ. Χρυσοχόου, και ευλόγησε το πλήρωμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων