31/10/2021 31/10/2021 “Αν και με μία μικρή καθυστέρηση” όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επίκαιρη ανάρτηση, “η Ενορία της Αγίας Τριάδος Γκέτεμποργκ εύχεται στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σουηδίας Κλεόπα χρόνια πολλά, ευλογημένα και θεοφώτιστα! Ο Δωρεοδότης Θεός να του χαρίζει υγεία και φώτιση και τον στηρίζει στο αποστολικό του έργο στη Σουηδία και σε όλη την Σκανδιναβία. Χρόνια πολλά Δέσποτα!”....
31 Οκτωβρίου, 2021 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2021 - 19:05

Γκέτεμποργκ: Χρόνια Πολλά Δέσποτα!

Διαδώστε:
Γκέτεμποργκ: Χρόνια Πολλά Δέσποτα!

“Αν και με μία μικρή καθυστέρηση” όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επίκαιρη ανάρτηση, “η Ενορία της Αγίας Τριάδος Γκέτεμποργκ εύχεται στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σουηδίας Κλεόπα χρόνια πολλά, ευλογημένα και θεοφώτιστα! Ο Δωρεοδότης Θεός να του χαρίζει υγεία και φώτιση και τον στηρίζει στο αποστολικό του έργο στη Σουηδία και σε όλη την Σκανδιναβία. Χρόνια πολλά Δέσποτα!”. Χθες, 30 Οκτωβρίου, η Εκκλησία μας εόρτασε τη μνήμη του Αγίου Κλεόπα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων