16/09/2022 16/09/2022 Σύναξη των Κληρικών της εν Ουγγαρία Εξαρχίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αυστρίας Εξάρχου Ουγγαρίας κ. Αρσένιος πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Nagygörb. Τον χώρο διέθεσε ευγενικά, για την περίσταση, η Δήμαρχος της περιοχής κ. Marietta Takács Lászlón η οποία και επισκέφθηκε τιμητικά την ομήγυρη. Θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση ήταν...
16 Σεπτεμβρίου, 2022 - 9:58
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2022 - 9:59

Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Εξαρχία Ουγγαρίας

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Εξαρχία Ουγγαρίας

Σύναξη των Κληρικών της εν Ουγγαρία Εξαρχίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αυστρίας Εξάρχου Ουγγαρίας κ. Αρσένιος πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Nagygörb.

Τον χώρο διέθεσε ευγενικά, για την περίσταση, η Δήμαρχος της περιοχής κ. Marietta Takács Lászlón η οποία και επισκέφθηκε τιμητικά την ομήγυρη.

Θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση ήταν η ανάπτυξη του έργου της Εξαρχίας, οι προγραμματισμένες εκδόσεις λειτουργικών, πνευματικών και κατηχητικών βιβλίων, η νέα ιστοσελίδα της Εξαρχίας και γενικότερα, η οργάνωση του ποιμαντικού έργου και άλλα πρακτικά θέματα.

Το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και συνεχίσθηκαν οι συζητήσεις. Μετά το κοινό γεύμα που ακολούθησε, οι κληρικοί επέστρεψαν στις ενορίες τους, ενισχυμένοι με πλούσιες πνευματικές εμπειρίες και από την κοινή προσευχή και την συνάντηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων