30/10/2021 30/10/2021 Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Όσλο και το ποίμνιό στη Νορβηγία εύχεται Έτη Πολλά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβίας κ. Κλεόπα επί τη εορτή του Αγίου Κλεόπα την 30η Οκτωβρίου. “Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Όσλο και το ποίμνιό Σας στη Νορβηγία εύχεται Σεβασμιώτατε τα...
30 Οκτωβρίου, 2021 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2021 - 16:58

Νορβηγία: «Σεβασμιώτατε τα έτη Σας να είναι πολλά»

Διαδώστε:
Νορβηγία: «Σεβασμιώτατε τα έτη Σας να είναι πολλά»

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Όσλο και το ποίμνιό στη Νορβηγία εύχεται Έτη Πολλά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβίας κ. Κλεόπα επί τη εορτή του Αγίου Κλεόπα την 30η Οκτωβρίου.

“Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Όσλο και το ποίμνιό Σας στη Νορβηγία εύχεται Σεβασμιώτατε τα έτη Σας να είναι πολλά, καρποφόρα, ευλογημένα και με υγεία. Χρόνια πολλά για τα ονομαστήριά Σας”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων