29/01/2023 29/01/2023 Το μήνυμά του για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύκαρπος. «Η Ορθόδοξη Εκκλησία κατά τη σκοτεινή αυτή περίοδο βοήθησε πολύ ακόμα και με κίνδυνο για τη ζωή των πιστών της, στη σωτηρία Εβραίων διωκόμενων συμπολιτών μας», είπε μεταξύ άλλων. «Η Μητρόπολη Ιταλίας συμμετέχει με κάθε άνθρωπο καλής θέλησης στον κόσμο...
29 Ιανουαρίου, 2023 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2023 - 10:10

Ο Μητροπολίτης Ιταλίας για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιταλίας για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος

Το μήνυμά του για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύκαρπος. «Η Ορθόδοξη Εκκλησία κατά τη σκοτεινή αυτή περίοδο βοήθησε πολύ ακόμα και με κίνδυνο για τη ζωή των πιστών της, στη σωτηρία Εβραίων διωκόμενων συμπολιτών μας», είπε μεταξύ άλλων.

«Η Μητρόπολη Ιταλίας συμμετέχει με κάθε άνθρωπο καλής θέλησης στον κόσμο και την Ιταλία στην σημερινή παγκόσμια ημέρα μνήμης των θυμάτων του ολοκαυτώματος. Τιμούμε την μνήμη των εκατομμυρίων αθώων θυμάτων. Προσευχόμαστε και εργαζόμαστε προκειμένου να μην βρεθεί ποτέ ξανά αντιμέτωπη με τέτοια τραγωδία», ανέφερε ο Σεβασμιώτατος.

Παρακάτω διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου:

 

Διαβάστε ακόμη: Διεθνής Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος: “Ποτέ ξανά σιωπηλοί μπροστά στο κακό”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων