29/11/2022 29/11/2022 Το παραδοσιακό Kimchi ετοίμασαν και φέτος οι ενορίτες στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Σεούλ, το διήμερο 23 και 24 Νοεμβρίου 2022 προκειμένου να προσφερθεί ως συνοδευτικό στα γεύματα αγάπης της ενορίας κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Πρόκειται για το Κορεάτικο τουρσί, το οποίο φτιάχνεται από διάφορα λαχανικά και είναι πολύ διαδεδομένο ορεκτικό...
29 Νοεμβρίου, 2022 - 17:25
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2022 - 16:12

Παρασκευή παραδοσιακού Κίμτσι για τα γεύματα Αγάπης στον Ναό του Αγίου Νικολάου στη Σεούλ

Διαδώστε:
Παρασκευή παραδοσιακού Κίμτσι για τα γεύματα Αγάπης στον Ναό του Αγίου Νικολάου στη Σεούλ

Το παραδοσιακό Kimchi ετοίμασαν και φέτος οι ενορίτες στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Σεούλ, το διήμερο 23 και 24 Νοεμβρίου 2022 προκειμένου να προσφερθεί ως συνοδευτικό στα γεύματα αγάπης της ενορίας κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Πρόκειται για το Κορεάτικο τουρσί, το οποίο φτιάχνεται από διάφορα λαχανικά και είναι πολύ διαδεδομένο ορεκτικό στη Ν. Κορέα. Οι εθελοντές συμμετείχαν στην προετοιμασία των υλικών και στην παρασκευή μεγάλης ποσότητας Kimchi, αποτελούμενο από υγιεινά και προσεκτικά προετοιμασμένα υλικά.

Στο ξεκίνημα της διαδικασίας, ο π. Αντώνιος διάβασε την ειδική ευχή που υπάρχει στο κορεατικό Ευχολόγιο και όπως ανέφερε “Ανυπομονούμε τα ζεστά γεύματα αγάπης με τους πιστούς να συνοδεύονται με το νόστιμο Kimchi. Θερμά ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν“.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων