06/11/2021 06/11/2021 O Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Ισπανία, πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Βησσαρίωνα, στην έδρα της Μητρόπολης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Ανδρέα και Δημητρίου στη Μαδρίτη την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021. Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε από τον Σεβασμιώτατο για το έργο...
06 Νοεμβρίου, 2021 - 10:59
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2021 - 11:01

Συνάντηση Μητροπολίτη Ισπανίας με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Ισπανίας με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας

O Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Ισπανία, πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Βησσαρίωνα, στην έδρα της Μητρόπολης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Ανδρέα και Δημητρίου στη Μαδρίτη την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021.

Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε από τον Σεβασμιώτατο για το έργο και τις δραστηριότητες της Ιεράς Μητροπόλεως Ισπανίας και Πορτογαλίας και εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του συνόλου της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Επίσης, ο κ. Χαρδαλιάς πραγματοποίησε διμερή προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Άμυνας της Δημοκρατίας της Σερβίας Δρ. Νεμπόισα Στεφάνοβιτς (Dr. Nebojša Stefanović.) Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Άμυνας και Ασφάλειας “FEINDEF 2021”, συζητήθηκαν θέματα ενίσχυσης και εμβάθυνσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών σε ζητήματα άμυνας και ασφάλειας, ενώ επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο των διμερών σχέσεων που πηγάζει από τους διαχρονικά ισχυρούς ιστορικούς, θρησκευτικούς, οικονομικούς και πολιτιστικούς δεσμούς των λαών μας.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κατά την 3η ημέρα της Έκθεσης “FEINDEF 2021”, επισκέφθηκε το περίπτερο της Unidad Militar de Emergencias – UME (Μονάδα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών) των Ισπανικών Ενόπλων Δυνάμεων, όπου ενημερώθηκε από στελέχη της UME για τη δομή και λειτουργία, τις δράσεις της, καθώς και το υλικό και τα μέσα της.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων