20/06/2022 20/06/2022 Συνάντηση με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μπουένος Άιρες κ. Ιωσήφ τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί αυτήν την περίοδο στην Αθήνα. Στο επίκεντρο της συνάντησης που διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, βρέθηκε το ζήτημα της διαφήμισης και της διάδοσης του Ελληνικού πολιτισμού στη Νότια Αμερική, καθώς...
20 Ιουνίου, 2022 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2022 - 19:33

Συνάντηση Μητροπολίτη Μπουένος Άιρες με τη Λίνα Μενδώνη

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Μπουένος Άιρες με τη Λίνα Μενδώνη

Συνάντηση με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μπουένος Άιρες κ. Ιωσήφ τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί αυτήν την περίοδο στην Αθήνα.

Στο επίκεντρο της συνάντησης που διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, βρέθηκε το ζήτημα της διαφήμισης και της διάδοσης του Ελληνικού πολιτισμού στη Νότια Αμερική, καθώς και οι τρόποι μέσω των οποίων αυτό μπορεί να επιτευχθεί.

 

Επίσης στο πλαίσιο της παραμονής του στην Αθήνα, ο Σεβασμιώτατος παρέστη το Σάββατο 18 Ιουνίου στη δεξίωση που παρέθεσε ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στην Αμερικανική Πρεσβεία, όπου, μεταξύ άλλων, συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατέιρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα.

 

Την Κυριακή των Αγίων Πάντων, 19 Ιουνίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μπουένος Άιρες κ. Ιωσήφ ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ηρακλείου Αττικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων