07/12/2021 07/12/2021 Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από τη χθεσινή Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγίου Νικολάου, Επισκόπου Μύρων της Λυκίας, του θαυματουργού, στα Μύρα της Λυκίας, όπου βρίσκεται ο κενός τάφος του Αγίου. Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μύρων, κ. Χρυσόστομος, συλλειτουργούντων και πατέρων εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου...
07 Δεκεμβρίου, 2021 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2021 - 18:10

Θεία Λειτουργία στα Μύρα της Λυκίας επί τη εορτή του Αγίου Νικολάου

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στα Μύρα της Λυκίας επί τη εορτή του Αγίου Νικολάου

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από τη χθεσινή Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγίου Νικολάου, Επισκόπου Μύρων της Λυκίας, του θαυματουργού, στα Μύρα της Λυκίας, όπου βρίσκεται ο κενός τάφος του Αγίου.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μύρων, κ. Χρυσόστομος, συλλειτουργούντων και πατέρων εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε ιερό τρισάγιο στα Πάταρα για τους προαπελθόντες Χριστιανούς κατοίκους της περιοχής.

Στην τελευταία φωτογραφία βλέπετε τα Πάταρα. Αριστερά το θέατρο και δεξιά το Βουλευτήριο και η Αγορά.

Φωτογραφικό υλικό: Πρακτορείο Ορθοδοξία

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων