26/11/2018 26/11/2018 Απάντηση μέσω κύκλων φέρεται να δίνει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προσπάθεια του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου να τον πείσει να υποβάλλει την παραίτησή του. Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Ant1, αιτία για όλη αυτή την σεναριολογία αποτελεί η διακοπή των εργασιών για την ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου...
26 Νοεμβρίου, 2018 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2018 - 11:52

Κύκλοι της Αρχιεπισκοπής Aμερικής για τα περί παραίτησης του Αρχιεπ. κ. Δημητρίου

Διαδώστε:
Κύκλοι της Αρχιεπισκοπής Aμερικής για τα περί παραίτησης του Αρχιεπ. κ. Δημητρίου

Απάντηση μέσω κύκλων φέρεται να δίνει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προσπάθεια του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου να τον πείσει να υποβάλλει την παραίτησή του. Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Ant1, αιτία για όλη αυτή την σεναριολογία αποτελεί η διακοπή των εργασιών για την ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στο Μανχάτταν αλλά και η κακή κατάσταση των οικονομικών της Αρχιεπισκοπής.

Κύκλοι της Αρχιεπισκοπής Αμερικής δήλωσαν στον Ant1 ότι «τα δημοσιεύματα δεν έχουν βάση και δεν αληθεύουν. Το κλίμα στη συνάντηση της Γενεύης μεταξύ του Οικουμενικού Πατριάρχη και του Αρχιεπισκόπου Αμερικής ήταν καλό και το αποτέλεσμα της συνάντησης είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που περιγράφεται στα δημοσιεύματα. Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής ούτε ζήτησε ο Πατριάρχης κάτι τέτοιο, ούτε έχει ληφθεί κάποια άλλη απόφαση. Το κλίμα αποσταθεροποίησης δεν βοηθάει»

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων