22/01/2020 22/01/2020 Με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου, αρχίζει σήμερα Χιούστον του Τέξας, συνέδριο για τις ποιμαντικές προκλήσεις αναφορικά με τα θέματα γάμου και οικογενείας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το συνέδριο απευθύνεται σε κληρικούς, σε εργαζόμενους στην ποιμαντική φροντίδα, σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, αλλά και σε όσους στέκονται συμβουλευτικά στο πλευρό των Ορθοδόξων ζευγαριών....
22 Ιανουαρίου, 2020 - 8:16
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2020 - 8:02

Αρχιεπ. Αμερικής: Οι ποιμαντικές προκλήσεις στον γάμο

Διαδώστε:
Αρχιεπ. Αμερικής: Οι ποιμαντικές προκλήσεις στον γάμο

Με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου, αρχίζει σήμερα Χιούστον του Τέξας, συνέδριο για τις ποιμαντικές προκλήσεις αναφορικά με τα θέματα γάμου και οικογενείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το συνέδριο απευθύνεται σε κληρικούς, σε εργαζόμενους στην ποιμαντική φροντίδα, σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, αλλά και σε όσους στέκονται συμβουλευτικά στο πλευρό των Ορθοδόξων ζευγαριών. Αν και το συνέδριο είναι προσανατολισμένο προς ένα συγκεκριμένο κοινό, οι πύλες του ανοικτές σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Αξιοποιώντας την γνώση και την εμπειρία ειδικών στον τομέα της ποιμαντικής φροντίδας και του γάμου, σκοπός της διοργάνωσης είναι να προσφέρει έμπνευση, εργαλεία και πηγές για την αντιμετώπιση των ποιμαντικών προκλήσεων στο γάμο που συναντούν όσοι υπηρετούν τον Χριστό και την Εκκλησία Του.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων