09/12/2019 09/12/2019 «Εδώ στην Αριζόνα ευλόγησε και επέτρεψε ο Θεός και ήρθε ένας Άγιος γέροντας, ο γέροντας Εφραίμ. Βρήκε μια έρημο, μια έρημο πνευματική, μια έρημο διψώσα, και » της ερήµου το άγονον εγεώργησεν», αναφέρει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος αναφερόμενος στην κοίμηση του Γέροντος Εφραίμ από την Αριζόνα και προσθέτει: «Θέλω δημόσια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη...
09 Δεκεμβρίου, 2019 - 9:12
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2019 - 9:13

Αρχιεπ. Αμερικής: «…της ερήµου το άγονον εγεώργησεν»

Διαδώστε:
Αρχιεπ. Αμερικής: «…της ερήµου το άγονον εγεώργησεν»

«Εδώ στην Αριζόνα ευλόγησε και επέτρεψε ο Θεός και ήρθε ένας Άγιος γέροντας, ο γέροντας Εφραίμ. Βρήκε μια έρημο, μια έρημο πνευματική, μια έρημο διψώσα, και » της ερήµου το άγονον εγεώργησεν», αναφέρει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος αναφερόμενος στην κοίμηση του Γέροντος Εφραίμ από την Αριζόνα και προσθέτει: «Θέλω δημόσια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον γέροντα Εφραίμ, που έβγαλε πολλά παιδιά, υιούς και θυγατέρες για τα οποία μπορεί να καυχάται στον ουρανό.Η Αρχιεπισκοπή θα είναι πάντοτε στήριγμα, θα είναι πάντοτε σκέπη και προστασία, όλων των μοναχών, όλων των Ηγουμένων και όλων των πατέρων οι οποίοι διάλεξαν αυτόν τον δύσκολο βίο. Έμαθα να αγαπώ, να σέβομαι και να προστατεύω τα μοναστήρια«( 5- 8- 2019 ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ντοκουμέντο: Ο Αρχιεπ. Αμερικής στον Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας. Δηλώνει στήριξη στα Μοναστήρια και ευγνωμοσύνη στον Γέροντα (ηχητικό)

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων