10/07/2024 10/07/2024 Σε ανακοίνωσή της η Αρχιεπισκοπή Αμερικής δηλώνει την επιτυχία της Αιμοδοσίας που διεξήχθη στα πλαίσια του Κληρικολαϊκού Συνεδρίου σε συνεργασία με τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό.    Αναλυτικά η ανακοίνωση:    Η Αιμοδοσία στο Κληρικολαϊκό Συνέδριό μας το 2024 σε συνεργασία με τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό στέφθηκε με επιτυχία! Συλλέχθηκαν 28 μονάδες αίματος, οι οποίες με...
10 Ιουλίου, 2024 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2024 - 17:13

Αρχιεπισκοπή Αμερικής: Αιμοδοσία σε συνεργασία με τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό

Διαδώστε:
Αρχιεπισκοπή Αμερικής: Αιμοδοσία σε συνεργασία με τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό

Σε ανακοίνωσή της η Αρχιεπισκοπή Αμερικής δηλώνει την επιτυχία της Αιμοδοσίας που διεξήχθη στα πλαίσια του Κληρικολαϊκού Συνεδρίου σε συνεργασία με τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

 

Η Αιμοδοσία στο Κληρικολαϊκό Συνέδριό μας το 2024 σε συνεργασία με τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό στέφθηκε με επιτυχία! Συλλέχθηκαν 28 μονάδες αίματος, οι οποίες με τη σειρά τους ενδέχεται να επηρεάσουν τις ζωές 84 ασθενών στα νοσοκομεία. Αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα οφείλονται στο ότι μια πίντα απ’ όλο το αίμα μπορεί να διαχωριστεί σε ερυθρά αιμοσφαίρια (θύματα τραύματος/ατυχήματα), αιμοπετάλια (ασθενείς με καρκίνο) και πλάσμα (θύματα εγκαυμάτων). Κάθε ένα από αυτά τα προϊόντα αίματος μπορεί να πάει σε διαφορετικό ασθενή που έχει ανάγκη – σώζοντας έως και τρεις ζωές. Είναι πραγματικά εκπληκτικό τι μπορεί να κάνει μια αιμοδοσία!

Σας ευχαριστούμε που συμμετείχατε σε αυτήν την πρωτοβουλία προσφοράς και δείξατε ότι εν Χριστώ, είμαστε Ένα.

Φωτογραφία: GOARCH/Brittainy Newman

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων