22/02/2022 22/02/2022 Στην Ελλάδα θα παραβρεθεί ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ο οποίος κατά την επίσκεψή του θα μεταβεί στην Κομοτηνή όπου και θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτωρ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 και ώρα 17:00 θα τελεστεί δοξολογία επί τη υποδοχῇ του Σεβασμιωτάτου Ἀρχιεπισκό­που Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό...
22 Φεβρουαρίου, 2022 - 13:01
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2022 - 12:43

Επίτιμος διδάκτωρ του ΔΠΘ θα ανακηρυχθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Διαδώστε:
Επίτιμος διδάκτωρ του ΔΠΘ θα ανακηρυχθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Στην Ελλάδα θα παραβρεθεί ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ο οποίος κατά την επίσκεψή του θα μεταβεί στην Κομοτηνή όπου και θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτωρ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 και ώρα 17:00 θα τελεστεί δοξολογία επί τη υποδοχῇ του Σεβασμιωτάτου Ἀρχιεπισκό­που Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγε­λισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής. Στις 19:30 ο Σεβασμιώτατος θα ανακηρυχθεί Επίτιμος Διδάκτωρ του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δ.Π.Θ.

Την Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022, και ώρα 12:00 το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος θα παραστεί στην ονοματοδοσία της κεντρικής πλατείας της Μαρωνείας, σε πλατεία «Αρχιεπισκόπου Αμερικής Μιχαήλ», προς τιμήν και μνήμη του μακαριστού Ἀρχιεπι­σκόπου Αμερικής κυρού Μιχαήλ του Κωνσταντινίδη, του Μαρωνείτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων