25/11/2020 25/11/2020 «Αντιμετωπίζουμε μία κρίσιμη στιγμή για την υγεία τόσο στη χώρα μας όσο και στις ψυχές μας» αναφέρει μεταξύ άλλων στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος και καλεί όλους να «δείξουμε αγάπη ο ένας στον άλλο προστατεύοντας τον κατ’ εικόνα Θεού πλασμένο άνθρωπο». Λόγω της πανδημίας...
25 Νοεμβρίου, 2020 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2020 - 16:55

«Φοράω τη μάσκα όχι για το φαίνεσθαι, αλλά από αγάπη»

Διαδώστε:
«Φοράω τη μάσκα όχι για το φαίνεσθαι, αλλά από αγάπη»

«Αντιμετωπίζουμε μία κρίσιμη στιγμή για την υγεία τόσο στη χώρα μας όσο και στις ψυχές μας» αναφέρει μεταξύ άλλων στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος και καλεί όλους να «δείξουμε αγάπη ο ένας στον άλλο προστατεύοντας τον κατ’ εικόνα Θεού πλασμένο άνθρωπο».

Λόγω της πανδημίας η συγκεκριμένη ημέρα φέτος δεν θα εορταστεί όπως άλλες χρονιές. Στο βίντεο που ακολουθεί ο Σεβασμιώτατος μοιράζεται ορισμένες σκέψεις με αφορμή την πανδημία, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «δεν φοράω τη μάσκα για το φαίνεσθαι, αλλά ως απόδειξη της αγάπης για τον συνάνθρωπο….. Ο ιός αυτός είναι εξαιρετικά επικίνδυνος, είναι μια διαρκής και καθημερινή απειλή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ελπιδοφόρος: «Ας κρατήσουμε χώρο στην καρδιά μας για όλους»

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων