25/01/2022 25/01/2022 Την επίσημη έναρξη των εορτασμών της Εκατονταετηρίδας ξεκίνησε με τη δημοσίευση ενός βίντεο η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής. Το βίντεο αναδεικνύει εν συντομία τις απαρχές της Αρχιεπισκοπής και το ταξίδι της τα τελευταία 100 χρόνια. Είναι το πρώτο βίντεο από μια σειρά που θα κυκλοφορήσει online στο lead-up του Clergy Laity Congress το οποίο θα επικεντρωθεί...
25 Ιανουαρίου, 2022 - 9:49
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2022 - 10:05

Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής εορτάζει 100 χρόνια ζωής (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής εορτάζει 100 χρόνια ζωής (ΒΙΝΤΕΟ)

Την επίσημη έναρξη των εορτασμών της Εκατονταετηρίδας ξεκίνησε με τη δημοσίευση ενός βίντεο η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

Το βίντεο αναδεικνύει εν συντομία τις απαρχές της Αρχιεπισκοπής και το ταξίδι της τα τελευταία 100 χρόνια. Είναι το πρώτο βίντεο από μια σειρά που θα κυκλοφορήσει online στο lead-up του Clergy Laity Congress το οποίο θα επικεντρωθεί στα ιστορικά ιδρύματα της Αρχιεπισκοπής συμπεριλαμβανομένου του Hellenic College Holy Cross, Saint Basil Academy και πολλά άλλα.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει συγκροτηθεί Επιτροπή για την Εκατονταετηρίδα αποτελούμενη από εκπροσώπους από όλη την Αρχιεπισκοπή για τον συντονισμό και την επίβλεψη των εορτασμών στην οποία προεδρεύει ο Αργύρης Βασιλείου, Πρόεδρος της Ηγεσίας των 100.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος ανέφερε ότιΗ φετινή χρονιά θα αποτελέσει ορόσημο στη ζωή της αγαπημένης μας Αρχιεπισκοπής. Καθώς γιορτάζουμε το παρελθόν μας, πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία για να μάθουμε όλη την ιστορία μας, τους ανθρώπους που ίδρυσαν αυτή την Αρχιεπισκοπή και τις ιστορίες που συνθέτουν την ιστορία της. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία για να αναλογιστούμε αυτό το ιστορικό ταξίδι της πίστης και να το χρησιμοποιήσουμε ως τη ραχοκοκαλιά των επόμενων εκατό χρόνων μας. ”

Η Εκατονταετηρίδα της Αρχιεπισκοπής θα εορταστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων