12/08/2019 12/08/2019 Κυκλοφόρησε από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής το Εκκλησιαστικό Ημερολόγιο 2019-2020, το οποίο διατίθεται τόσο σε έντυπη μορφή, όσο και σε ηλεκτρονική με πολλές καινοτόμες εφαρμογές. Το ημερολόγιο αυτό περιλαμβάνει λόγια του Ευαγγελίου, πνευματικά αναγνώσματα, το αγιολόγιο, σοφά λόγια Πατέρων ημέρες νηστειών και πολλές άλλες πληροφορίες. Για το τρέχον εκκλησιαστικό έτος που ξεκινά τον Σεπτέμβριο το...
12 Αυγούστου, 2019 - 9:16

«Η καθημερινή επαφή με τον Κύριο»

Διαδώστε:
«Η καθημερινή επαφή με τον Κύριο»

Κυκλοφόρησε από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής το Εκκλησιαστικό Ημερολόγιο 2019-2020, το οποίο διατίθεται τόσο σε έντυπη μορφή, όσο και σε ηλεκτρονική με πολλές καινοτόμες εφαρμογές.
Το ημερολόγιο αυτό περιλαμβάνει λόγια του Ευαγγελίου, πνευματικά αναγνώσματα, το αγιολόγιο, σοφά λόγια Πατέρων ημέρες νηστειών και πολλές άλλες πληροφορίες.
Για το τρέχον εκκλησιαστικό έτος που ξεκινά τον Σεπτέμβριο το ημερολογιο είναι αφιερωμένο στα λουλούδια, τα φυτά και τα δέντρα που αναφέρονται στην Βίβλο.

«Το Ημερολόγιο σας βοηθά να κρατάτε καθημερινή επαφή με τον Χριστό, με τις νηστείες, τις προσευχές, τους Αγίους της ημέρας και έμπνευση από τις Ιερές Γραφές» αναφέρει χαρακτηριστικά η Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων