22/01/2021 22/01/2021 Προσευχή για τον νέο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Τζόζεφ Μπάιντεν, και τη νέα αντιπρόεδρο, Κάμαλα Χάρις ανέπεμψε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ευχόμενος για την υγεία και ευημερία τους. Ο Αρχιεπίσκοπος προσευχήθηκε για την επούλωση των πληγών στην αμερικανική κοινωνία, τη συμφιλίωση, την ενότητα και την ειρήνη στην Αμερική, και ευχήθηκε η νέα ηγεσία...
22 Ιανουαρίου, 2021 - 15:08
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2021 - 14:42

Η προσευχή του Αρχιεπ. Αμερικής για τον Τζ. Μπάιντεν

Διαδώστε:
Η προσευχή του Αρχιεπ. Αμερικής για τον Τζ. Μπάιντεν

Προσευχή για τον νέο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Τζόζεφ Μπάιντεν, και τη νέα αντιπρόεδρο, Κάμαλα Χάρις ανέπεμψε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ευχόμενος για την υγεία και ευημερία τους.

Ο Αρχιεπίσκοπος προσευχήθηκε για την επούλωση των πληγών στην αμερικανική κοινωνία, τη συμφιλίωση, την ενότητα και την ειρήνη στην Αμερική, και ευχήθηκε η νέα ηγεσία της χώρας να έχει αρετή, ευθυκρισία και αίσθημα δικαίου, ώστε όλοι οι Αμερικανοί να έχουν τη βεβαιότητα και την εμπιστοσύνη ότι τα δικαιώματά τους ως πολίτες θα τυγχάνουν πάντα απόλυτης υπεράσπισης και προστασίας.

«Προστάτευε, Θεέ μου, τη Δημοκρατία μας, το Κογκρέσο, τα δικαστήρια μας, τον στρατό μας, όλους όσοι υπηρετούν στις ομοσπονδιακές και τις πολιτειακές υπηρεσίες και ολόκληρο τον λαό μας, ώστε να ζήσουμε με ειρήνη και ευημερία», ολοκλήρωσε την προσευχή του ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων