30/06/2020 30/06/2020 Την αισιοδοξία του ότι οι εργασίες στον Άγιο Νικόλαο στο Σημείο Μηδέν θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, τονίζοντας ότι χάρη στις δωρεές έχει εξασφαλιστεί το ποσό για την επανέναρξη των εργασιών, ενώ έχει σχεδόν καλυφθεί το κόστος για την αποπεράτωση του έργου. Μιλώντας προς το Αρχιεπισκοπικό...
30 Ιουνίου, 2020 - 8:16
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2020 - 8:05

Νέα Υόρκη: Συνεχίζονται οι εργασίες στον Άγιο Νικόλαο

Διαδώστε:
Νέα Υόρκη: Συνεχίζονται οι εργασίες στον Άγιο Νικόλαο

Την αισιοδοξία του ότι οι εργασίες στον Άγιο Νικόλαο στο Σημείο Μηδέν θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, τονίζοντας ότι χάρη στις δωρεές έχει εξασφαλιστεί το ποσό για την επανέναρξη των εργασιών, ενώ έχει σχεδόν καλυφθεί το κόστος για την αποπεράτωση του έργου.

Μιλώντας προς το Αρχιεπισκοπικό Συμβούλιο ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, υπογράμμισε ότι το προσεχές διάστημα θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα αυτό, προσθέτοντας ότι είναι εφικτός πλέον ο στόχος να τελεστούν τα εγκαίνια του ναού στην 20η επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου.
«Ενώ πολλά έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο – και συγκεκριμένα τους οκτώ μήνες από την τελευταία συνάντησή μας το Φθινόπωρο, είναι σημαντικό να σημειώσουμε μερικά ορόσημα που ενισχύουν την αποφασιστικότητά μας και ανανεώνουν την ελπίδα μας για το μέλλον» ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

«Δεν θα ξεκουραστούμε μέχρι να ολοκληρωθεί η δουλειά μας. Γιατί ακριβώς όπως τα διαμάντια σχηματίζονται υπό τεράστια πίεση, έτσι και ο ναός του Αγίου Νικολάου θα αναδυθεί από αυτήν την κατάσταση ως ένα λαμπρό κόσμημα της Αρχιεπισκοπής μας για όλον τον κόσμο. Με τη Χάρη του Θεού και τις προσευχές του Αγίου Νικολάου, θα φέρουμε αυτό το ιερό έργο εις πέρας» είπε.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων