01/07/2022 03/07/2022 Ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος, Ιερατικός Προϊστάμενος, Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Πατριαρχείου θα λάβει στις 7 Ιουλίου από την Κυβέρνηση των ΗΠΑ το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας, που αποτελεί το ύψιστη τιμητική διάκριση στην Αμερική. Επιμέλεια Σβετλάνα Λεβίτσκι Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, με αφορμή την απονομή, έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook: “Αποτελεί αιτία αγαλλίασης και υπερηφάνειας για...
01 Ιουλίου, 2022 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2022 - 9:52

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για το Προεδρικό Μετάλλιο Ελευθερίας του π. Αλέξανδρου Καρλούτσου

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για το Προεδρικό Μετάλλιο Ελευθερίας του π. Αλέξανδρου Καρλούτσου

Ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος, Ιερατικός Προϊστάμενος, Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Πατριαρχείου θα λάβει στις 7 Ιουλίου από την Κυβέρνηση των ΗΠΑ το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας, που αποτελεί το ύψιστη τιμητική διάκριση στην Αμερική.

Επιμέλεια Σβετλάνα Λεβίτσκι

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, με αφορμή την απονομή, έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook: “Αποτελεί αιτία αγαλλίασης και υπερηφάνειας για κάθε Έλληνα. Ιερέας, γιος ιερέα και γιος της Ελλάδας – έχει κάνει την Εκκλησία παγκοσμίως πολύ περήφανη. Αξιος!”.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων