23/10/2021 23/10/2021 Ο Υπουργός Οικονομικών και Κοινωνικής Πρόνοιας του Μαυροβουνίου κ. Μιλόικο Σπάγιτς επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, χθες Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021. Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος συνεχάρη τον Υπουργό οικονομικών του Μαυροβουνίου κ. Σπάγιτς που εγκατέλειψε την επιτυχημένη επιχειρηματική του πορεία και αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στην υπηρεσία της πατρίδας...
23 Οκτωβρίου, 2021 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2021 - 20:19

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αμερικής με Υπουργό Οικονομικών του Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αμερικής με Υπουργό Οικονομικών του Μαυροβουνίου

Ο Υπουργός Οικονομικών και Κοινωνικής Πρόνοιας του Μαυροβουνίου κ. Μιλόικο Σπάγιτς επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, χθες Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος συνεχάρη τον Υπουργό οικονομικών του Μαυροβουνίου κ. Σπάγιτς που εγκατέλειψε την επιτυχημένη επιχειρηματική του πορεία και αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στην υπηρεσία της πατρίδας του, σε τόσο νεαρή ηλικία.

Συζήτησαν επίσης για τις καλές σχέσεις που διατηρούν μεταξύ τους τόσο η Αρχιεπισκοπή της Αμερικής όσο και η Εκκλησία του Μαυροβουνίου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων