24/08/2022 24/08/2022 Τη Χίο θα επισκεφθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2022 καθώς θα αναγορευθεί επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ο Αρχιεπίσκοπος θα τελέσει Θεία Λειτουργία την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλλιμασιάς, στη μνήμη των Χίων Πατριαρχών Ιωακείμ Β’ και Δ’ καθώς...
24 Αυγούστου, 2022 - 12:34

Τη Χίο θα επισκεφθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Διαδώστε:
Τη Χίο θα επισκεφθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Τη Χίο θα επισκεφθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2022 καθώς θα αναγορευθεί επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ο Αρχιεπίσκοπος θα τελέσει Θεία Λειτουργία την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλλιμασιάς, στη μνήμη των Χίων Πατριαρχών Ιωακείμ Β’ και Δ’ καθώς και Κωνσταντίνου του Ε΄ του Βαλιάδη.

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ο Ελπιδοφόρος θα αναγορευθεί επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο πλαίσιο ειδικής τελετής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων