23/02/2021 23/02/2021 Τη Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, μετά από πρόσκληση του π. Αθανασίου Γιάτσιου, ιερατικώς προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης, στο Μάσκοτ του Σύδνεϋ, επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο της Νέας Νοτίου Ουαλίας (UNSW) και τέλεσε Αγιασμό για την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους ενώπιον των μελών της Αδελφότητος Ορθόδοξων Χριστιανών Σπουδαστών του...
23 Φεβρουαρίου, 2021 - 9:02

Αγιασμός στο Πανεπιστήμιο Νέας Νότιας Ουαλίας

Διαδώστε:
Αγιασμός στο Πανεπιστήμιο Νέας Νότιας Ουαλίας

Τη Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, μετά από πρόσκληση του π. Αθανασίου Γιάτσιου, ιερατικώς προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης, στο Μάσκοτ του Σύδνεϋ, επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο της Νέας Νοτίου Ουαλίας (UNSW) και τέλεσε Αγιασμό για την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους ενώπιον των μελών της Αδελφότητος Ορθόδοξων Χριστιανών Σπουδαστών του Πανεπιστημίου (FOCUS UNSW).

Ο Θεοφιλέστατος κ. Ελπίδιος τέλεσε την Ακολουθία, επικουρούμενος από τον π. Αθανάσιο και από τον διδακτορικό φοιτητή, Ιωάννη Κόκκινο, ο οποίος πρόσφατα, με την ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου, πέτυχε ένα επίτευγμα – ορόσημο για την αντιμετώπιση του καρκίνου του παγκρέατος.

Στην ομιλία του, ο Επίσκοπος Κυανέων ευχαρίστησε τους φοιτητές που του έδωσαν την ευκαιρία να ξαναζήσει στιγμές από τα χρόνια της νιότης του, ως φοιτητής Πανεπιστημίου, ενώ τους υπενθύμισε ότι στη ζωή διαρκώς μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο, ακόμα και μετά από την αποφοίτηση.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων