07/12/2019 07/12/2019 Συνεχίζει να «οργώνει» την Αυστραλία ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος. Σήμερα έφτασε στο Ντάργουιν (σ.σ. Βόρεια Αυστραλία) όπου πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη κατά το διάστημα από τις 7 έως τις 9 Δεκεμβρίου 2019. Είναι η πρώτη ποιμαντική επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου κ. Μακαρίου στην Πολιτεία της Βόρειας Αυστραλίας, καθώς και η πρώτη φορά, ύστερα από σχεδόν...
07 Δεκεμβρίου, 2019 - 10:36
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2019 - 10:38

Η πρώτη επίσκεψη Αρχιεπισκόπου στο Ντάργουιν μετά 40 ολόκληρα χρόνια!

Διαδώστε:
Η πρώτη επίσκεψη Αρχιεπισκόπου στο Ντάργουιν μετά 40 ολόκληρα χρόνια!

Συνεχίζει να «οργώνει» την Αυστραλία ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος. Σήμερα έφτασε στο Ντάργουιν (σ.σ. Βόρεια Αυστραλία) όπου πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη κατά το διάστημα από τις 7 έως τις 9 Δεκεμβρίου 2019.

Είναι η πρώτη ποιμαντική επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου κ. Μακαρίου στην Πολιτεία της Βόρειας Αυστραλίας, καθώς και η πρώτη φορά, ύστερα από σχεδόν 40 χρόνια, που το ελληνορθόδοξο ποίμνιο της περιοχής θα έχει τη χαρά να υποδεχτεί τον Ποιμενάρχη του.

Τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος και αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Βόρειας Αυστραλίας, και μαθητές του ελληνικού σχολείου της πόλης. Ακολούθως, θα επισκεφθεί το ελληνικό σχολείο και θα παραστεί στη χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών.

Κατά το πρώτο διήμερο της παραμονής του στο Ντάργουιν, ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και θα πραγματοποιήσει επαφές με τη διοίκηση της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας.

Τη Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου, πριν από την αναχώρησή του από το Ντάργουιν, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της πόλης και θα επισκεφτεί την Πολιτειακή Βουλή της Βόρειας Αυστραλίας, όπου θα έχει επαφές με μέλη της Κυβέρνησης, καθώς και της Αντιπολίτευσης.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων