11/11/2021 11/11/2021 Την Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας Zoom, ιερατική σύναξη των κληρικών της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας Βρισβάνης, υπό τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, τη συμμετοχή του νέου Αρχιεπισκοπικού Επιτρόπου Βρισβάνης, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελόης κ. Αιμιλιανού, και του Ιερού Κλήρου της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας στην Πολιτεία της Κουινσλάνδης. Οι κληρικοί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν...
11 Νοεμβρίου, 2021 - 8:33
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2021 - 8:43

Ιερατική σύναξη κληρικών της Βρισβάνης

Διαδώστε:
Ιερατική σύναξη κληρικών της Βρισβάνης

Την Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας Zoom, ιερατική σύναξη των κληρικών της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας Βρισβάνης, υπό τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, τη συμμετοχή του νέου Αρχιεπισκοπικού Επιτρόπου Βρισβάνης, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελόης κ. Αιμιλιανού, και του Ιερού Κλήρου της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας στην Πολιτεία της Κουινσλάνδης.

Οι κληρικοί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον νέο Αρχιεπισκοπικό Επίτροπο, Θεοφιλέστατο κ. Αιμιλιανό, ενώ σημείωσαν την ευδόκιμη διακονία του προκατόχου του, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μιλητουπόλεως κ. Ιακώβου.

Κατά τη διάρκεια της συνάξεως, στο επίκεντρο της συζητήσεως τέθηκαν πρακτικά ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των ιερών ναών, υπό τις συνθήκες που διαμορφώνονται εξ αιτίας της πανδημίας.

Τέλος, τη συζήτηση απασχόλησε η επικείμενη ποιμαντική επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου στη Βρισβάνη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων