20/11/2023 20/11/2023 Τη Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε Ιερατική Σύναξη των Κληρικών των Αρχιεπισκοπικών Περιφερειών Μελβούρνης και Northcote, υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο οποίος επισκέπτεται την πρωτεύουσα της Βικτώριας, τη Μελβούρνη. Στη Σύναξη παραβρέθηκαν οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Σωζοπόλεως κ. Κυριακός και Κερασούντος κ. Ευμένιος, Αρχιεπισκοπικοί Επίτροποι Μελβούρνης και Northcote αντιστοίχως. Η κεντρική ομιλία,...
20 Νοεμβρίου, 2023 - 14:40
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2023 - 14:44

Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Βικτώριας

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Βικτώριας

Τη Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε Ιερατική Σύναξη των Κληρικών των Αρχιεπισκοπικών Περιφερειών Μελβούρνης και Northcote, υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο οποίος επισκέπτεται την πρωτεύουσα της Βικτώριας, τη Μελβούρνη.

Στη Σύναξη παραβρέθηκαν οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Σωζοπόλεως κ. Κυριακός και Κερασούντος κ. Ευμένιος, Αρχιεπισκοπικοί Επίτροποι Μελβούρνης και Northcote αντιστοίχως.

Η κεντρική ομιλία, την οποία εκφώνησε ο Σεβασμιώτατος, είχε ως θέμα τη Βιοηθική. Παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν διεξοδικά το περιεχόμενό της, η ιστορία της και πορεία προς την κατοχύρωσή της ως επιστημονικού κλάδου.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος επί της εισηγήσεως, ενώ στο πλαίσιο της Ιερατικής Συνάξεως συζητήθηκαν, επίσης, διοικητικά και πρακτικά θέματα, για τα οποία ο Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος απηύθυνε στους κληρικούς τις δέουσες οδηγίες και κατευθύνσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων