01/05/2022 01/05/2022 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ διοργάνωσε το Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 την πρώτη προβολή του δημοφιλούς κινηματογραφικού έργου «Ο Άνθρωπος του Θεού (Man of God), το οποίο παρουσιάζει τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου. Η προβολή έγινε μεγάλη επιτυχία στο Palace Westgarth Cinema Northcote, έναν χώρο που για...
01 Μαΐου, 2022 - 15:59
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2022 - 16:02

«Ο Άνθρωπος του Θεού»: Eπιτυχημένη πρώτη προβολή στο Νορθ-Κόουτ

Διαδώστε:
«Ο Άνθρωπος του Θεού»: Eπιτυχημένη πρώτη προβολή στο Νορθ-Κόουτ

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ διοργάνωσε το Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 την πρώτη προβολή του δημοφιλούς κινηματογραφικού έργου «Ο Άνθρωπος του Θεού (Man of God), το οποίο παρουσιάζει τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

Η προβολή έγινε μεγάλη επιτυχία στο Palace Westgarth Cinema Northcote, έναν χώρο που για τον Ελληνισμό της Βικτώριας είχε μεγάλη αξία την εποχή του ‘60 και ’70, καθώς ήταν ελληνικό σινεμά και πρόβαλε ελληνικές ταινίες.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και τούς διαβίβασε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου κ. Μακαρίου, ενώ εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Αρχιεπίσκοπο και τους συνεργάτες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας για τις προσπάθειες που κατέβαλαν ώστε να λάβουν τα δικαιώματα του έργου και να γίνει η προβολή.

Τέλος, ευχαρίστησε και τους χορηγούς της εκδήλωσης τον κ. Χρήστο Βλαχονάσιο, διευθυντή του Byzanfest, και τον κ. Δημήτριο Γεντίκογλου, διευθυντή του J&N Fresh Poultry Thornbury.

Στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ κατά τον τρέχοντα μήνα θα γίνουν άλλες τρεις προβολές της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού»: στο Epping, το Σάββατο 21 Μαΐου, στο Sunshine την Κυριακή 29 Μαΐου, και στο Coburg τη Δευτέρα 30 του μηνός.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων