28/05/2022 28/05/2022 Η Παμμεσσηνιακή Αδελφότητα «Ο Παπαφλέσσας» Μελβούρνης και Βικτωρίας οργάνωσε χοροεσπερίδα την Παρασκευή, 27 Μαΐου, στο White Rose Reception για να τιμήσει την επέτειο της Μάχης της Καλαμάτας, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Jim Claven «Grecian Adventure». Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ....
28 Μαΐου, 2022 - 11:01
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2022 - 11:05

Ο Επίσκοπος Κερασούντος σε εκδήλωση της Παμμεσσηνιακής Αδελφότητας «Ο Παπαφλέσσας»

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Κερασούντος σε εκδήλωση της Παμμεσσηνιακής Αδελφότητας «Ο Παπαφλέσσας»

Η Παμμεσσηνιακή Αδελφότητα «Ο Παπαφλέσσας» Μελβούρνης και Βικτωρίας οργάνωσε χοροεσπερίδα την Παρασκευή, 27 Μαΐου, στο White Rose Reception για να τιμήσει την επέτειο της Μάχης της Καλαμάτας, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Jim Claven «Grecian Adventure».

Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Μελβούρνη, κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκης, ο κ. ο Βουλευτής κ. Λη Ταρλάμης, εκ μέρους της Πολιτειακής κυβέρνησης και εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό της Βικτώριας, κ. Daniel Andrews, και οι πρώην υπουργοί Τζένη Μικάκου και Γιάννης Πανταζόπουλος.

Η έκπληξη της βραδιάς ήρθε από μακριά και συγκεκριμένα από τον Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, ο οποίος έστειλε τους χαιρετισμούς του και έδωσε την υπόσχεση ότι θα παραβρεθεί στα εγκαίνια για την ονομασία του δρόμου πίσω από το κτήριο του «Παπαφλέσσα» που θα πάρει το όνομα «Kalamata Place».

Ο Θεοφιλέστατος κ. Ευμένιος, στον σύντομο χαιρετισμό του, διαβίβασε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου και συνεχάρη τα μέλη της Παμμεσσηνιακής Αδελφότητας για τις προσπάθειές τους να ονομάσου μία οδό δίπλα από τις εγκαταστάσεις τους σε «Kalamata Place». Ο Θεοφιλέστατος χαρακτηριστικά σημείωσε ότι «αυτό που πετύχατε και όλα τα άλλα που τον τελευταίο καιρό πετυχαίνει η παροικία μας, είναι μία μαρτυρία του πόσο η πολιτικές αρχές σέβονται τον Έλληνα και αναγνωρίζουν τις θυσίες των μεταναστών».

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων