02/05/2022 02/05/2022 Στην Ιερά Μονή της Παναγίας Γοργοεπηκόου εορτάστηκε η Κυριακή του Αντίπασχα ή Κυριακή του Θωμά στο Geelong της Βικτώριας. Ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Μελβούρνης, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, βοηθούμενος υπό του Πανοσιολογιωτάτου π. Αθανασίου Ιβηρίτου. Ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε την Γερόντισσα της Ιεράς Μονής Καλλισθένη για την αγάπη και φιλοξενία και παρότρυνε τον...
02 Μαΐου, 2022 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2022 - 14:37

Ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως στην Ι.Μ. Παναγίας Γοργοεπηκόου στο Geelong της Βικτώριας

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως στην Ι.Μ. Παναγίας Γοργοεπηκόου στο Geelong της Βικτώριας

Στην Ιερά Μονή της Παναγίας Γοργοεπηκόου εορτάστηκε η Κυριακή του Αντίπασχα ή Κυριακή του Θωμά στο Geelong της Βικτώριας.

Ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Μελβούρνης, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, βοηθούμενος υπό του Πανοσιολογιωτάτου π. Αθανασίου Ιβηρίτου.

Ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε την Γερόντισσα της Ιεράς Μονής Καλλισθένη για την αγάπη και φιλοξενία και παρότρυνε τον ευσεβή λαό να στηρίζει το μοναστήρι.

Πηγή: vema

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων