13/05/2022 13/05/2022 Την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αυστραλία, όπου συναντήθηκε με τον Πρέσβη κ. Amir Maimon, επισκέφθηκε κατόπιν προσκλήσεως σήμερα το πρωί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος. Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα κοινού πολιτιστικού ενδιαφέροντος και η δυνατότητα ενίσχυσης της αγάπης και των ιστορικών δεσμών που ενώνουν και τους δύο λαούς. Επιπλέον, ο Θεοφιλέστατος κ. Βαρθολομαίος...
13 Μαΐου, 2022 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2022 - 11:35

Πρόσκληση στον Πρέσβη του Ισραήλ να επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Διαδώστε:
Πρόσκληση στον Πρέσβη του Ισραήλ να επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αυστραλία, όπου συναντήθηκε με τον Πρέσβη κ. Amir Maimon, επισκέφθηκε κατόπιν προσκλήσεως σήμερα το πρωί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα κοινού πολιτιστικού ενδιαφέροντος και η δυνατότητα ενίσχυσης της αγάπης και των ιστορικών δεσμών που ενώνουν και τους δύο λαούς.

Επιπλέον, ο Θεοφιλέστατος κ. Βαρθολομαίος και ο κ. Amir Maimon μίλησαν για μια κοινή πρωτοβουλία που θα ενισχύσει τους δεσμούς φιλίας.

Ο Θεοφιλέστατος επανέλαβε τη σημασία της εκπαίδευσης του λαού μας να μιλάει ενάντια στις διακρίσεις και τον αντισημιτισμό.

Τέλος, μετέφερε την αγάπη και τις θερμές ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου και προσκάλεσε τον Πρέσβη του Ισραήλ στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στο Σύδνεϋ.

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων