24/12/2021 24/12/2021 Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, καθώς πληροφορήθηκε ότι ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο τακτικού ελέγχου, βρέθηκε σήμερα θετικός στον κορωνοιό Covid – 19, εκφράζει τις θερμές ευχές Της και εντείνει τις προσευχές Της προς το Θείον Βρέφος, για την ενίσχυση, την ενδυνάμωση και την ταχεία ανάρρωση του Παναγιωτάτου. Η Εκκλησία...
24 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:53

Εκκλησία Κρήτης: Καρδιακή προσευχή για την υγεία του Οικουμενικού Πατριάρχη

Διαδώστε:
Εκκλησία Κρήτης: Καρδιακή προσευχή για την υγεία του Οικουμενικού Πατριάρχη

Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, καθώς πληροφορήθηκε ότι ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο τακτικού ελέγχου, βρέθηκε σήμερα θετικός στον κορωνοιό Covid – 19, εκφράζει τις θερμές ευχές Της και εντείνει τις προσευχές Της προς το Θείον Βρέφος, για την ενίσχυση, την ενδυνάμωση και την ταχεία ανάρρωση του Παναγιωτάτου.

Η Εκκλησία της Κρήτης, από την αρχή αυτής της δοκιμασίας, ενωτίσθηκε την υπεύθυνη φωνή του Πατριάρχου μας και την πατρική Του προτροπή να ακούμε τους ειδικούς και να επιλέγουμε την ορθή και θυσιαστική στάση ζωής, η οποία πρέπει να χαρακτηρίζει τους Χριστιανούς.

Επίσης, η Εκκλησία της Μεγαλονήσου δεν έπαυσε τις δεήσεις Της προς τον Τρισάγιο Θεό για τη στήριξη του Ιατρικού και του Νοσηλευτικού Προσωπικού, καθώς και όλων των ασθενών, από την ασθένεια αυτή, η οποία με τις επικίνδυνες μεταλλάξεις της, απλώνεται σε ολόκληρη την Οικουμένη, με ιδιαίτερη ένταση τις τελευταίες ημέρες.

Η Ιεραρχία, ο Ιερός Κλήρος, οι Μοναστικές Αδελφότητες και ο φιλογενής Κρητικός Λαός, υψώνουμε την καρδιακή προσευχή μας και παρακαλούμε τον Θεό για τη διαφύλαξη της πολυτίμητης υγείας του Παναγιωτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και όλων των ανθρώπων, οι οποίοι προσβλήθηκαν από τον κορωνοιό.
Ο Σαρκωθείς Θεός ας έλθει βοηθός και σκεπαστής όλων μας και ας βοηθήσει γρήγορα να υπερβούμε την παγκόσμια αυτή δοκιμασία!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων