12/12/2019 12/12/2019 Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου έ.ε. ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ.κ. Δαμασκηνός, μαζί με τον Εψηφισμένο Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνό, ο οποίος πήρε την ευχή του πριν μεταβή στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, για να λάβει μέσω της χειροτονίας του τον ύψιστο βαθμό της Ιεροσύνης, εκείνον του Επισκόπου,...
12 Δεκεμβρίου, 2019 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2019 - 20:21

Ευλογημένη επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο

Διαδώστε:
Ευλογημένη επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο

Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου έ.ε. ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ.κ. Δαμασκηνός, μαζί με τον Εψηφισμένο Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνό, ο οποίος πήρε την ευχή του πριν μεταβή στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, για να λάβει μέσω της χειροτονίας του τον ύψιστο βαθμό της Ιεροσύνης, εκείνον του Επισκόπου, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος, τους υποδεχτηκε με χαρά στο γραφείο του, μαζί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κνωσού κ.κ. Πρόδρομο, συνομίλησε μαζί τους για διάφορα θέματα και είπε ότι θα μεταβή και ο ίδιος στο Οικουμενικό μας Πατριαρχείο για την εις Επίσκοπον Χειροτονία του Εψηφισμένου.

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων