08/08/2022 08/08/2022 Με τον Σταυρό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Τίτου, την ανώτατη διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης, τίμησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, τον ιδρυτή του Ομίλου Grecotel, κ. Νίκο Δασκαλαντωνάκη, ως ελάχιστο αντίδωρο της προσφοράς του προς την κοινωνία και την Εκκλησία. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: “Τον πάπυρο της ιδιαίτερα σημαντικής αυτής διάκρισης που...
08 Αυγούστου, 2022 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2022 - 17:19

Η Εκκλησία της Κρήτης τίμησε τον Νίκο Δασκαλαντωνάκη με τον Σταυρό των Αγ. Αποστόλων Παύλου και Τίτου

Διαδώστε:
Η Εκκλησία της Κρήτης τίμησε τον Νίκο Δασκαλαντωνάκη με τον Σταυρό των Αγ. Αποστόλων Παύλου και Τίτου

Με τον Σταυρό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Τίτου, την ανώτατη διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης, τίμησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, τον ιδρυτή του Ομίλου Grecotel, κ. Νίκο Δασκαλαντωνάκη, ως ελάχιστο αντίδωρο της προσφοράς του προς την κοινωνία και την Εκκλησία.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Τον πάπυρο της ιδιαίτερα σημαντικής αυτής διάκρισης που συνόδευε την ομόφωνη απόφαση των Επισκόπων της Κρήτης, διάβασε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, απένειμε με αγάπη στον κ. Νίκο Δασκαλαντωνάκη την ανώτατη τιμητική διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης, εξαίροντας την διαχρονική προσφορά του ιδρυτή της Grecotel και της οικογένειας του στην εκκλησία, στην οικονομία και ευρύτερα στον τόπο και στους ανθρώπους του.

Τον ευχαρίστησε γιατί του επέτρεψε επί 12 χρόνια που υπηρέτησε την Μητρόπολη Ρεθύμνης αλλά και σήμερα, να γίνει μέλος της οικογένειας του, για όσα είναι και όσα προσφέρει στον τόπο και στις οικογένειες τόσων ανθρώπων που εργάζονται στον όμιλο, χαρακτηρίζοντας τον πρότυπο για όλους τους επιχειρηματίες.

Ιδιαίτερα συγκινημένος έλαβε την διάκριση ο κ. Δασκαλαντωνάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Ευγένιο και τους Ιεράρχες του νησιού”.

Φωτογραφία: Ο ιδρυτής του Ομίλου Grecotel, κ. Νίκος Δασκαλαντωνάκης παραλαμβάνει τον πάπυρο από τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο

Φωτογραφία: Ο κ. Νίκος Δασκαλαντωνάκης ανάμεσα στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο και τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ. Ευγένιο

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων