09/10/2020 09/10/2020 «Θέλει να λάβει γρήγορα εξιτήριο, προκειμένου να επιστρέψει στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης και να δει τους δικούς του ανθρώπους» αυτό δήλωσε στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92.1 ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, αναφερόμενος στην πορεία της υγείας του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εδώ και δυο εβδομάδες περίπου.  «Η εξέλιξη της υγείας του...
09 Οκτωβρίου, 2020 - 17:22

Σε εξαιρετικά καλή διάθεση ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Διαδώστε:
Σε εξαιρετικά καλή διάθεση ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

«Θέλει να λάβει γρήγορα εξιτήριο, προκειμένου να επιστρέψει στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης και να δει τους δικούς του ανθρώπους» αυτό δήλωσε στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92.1 ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, αναφερόμενος στην πορεία της υγείας του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εδώ και δυο εβδομάδες περίπου. 

«Η εξέλιξη της υγείας του είναι ομαλή. Νοσηλεύεται στη Νευρολογική Κλινική, σηκώνεται από το κρεβάτι δύο φορές την ημέρα, η διάθεσή του είναι εξαιρετικά καλή και είναι απύρετος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαλκιαδάκης.

Για το πότε θα λάβει εξιτήριο, ο κ. Χαλκιαδάκης, τόνισε πως αυτό θα γίνει όταν θα είναι απόλυτα ασφαλής για να επιστρέψει στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων