01/01/2022 01/01/2022 Στο νοσοκομείο από χθες το βράδυ βρίσκεται ο εφησυχάζοντας Αρχιεπίσκοπος πρώην Κρήτης κ. Ειρηναίος μετά από αδιαθεσία που ένιωσε από το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ope.gr o πρώην Κρήτης, λόγω της επιβαρυμένης κατάστασης της υγείας του, κρίθηκε αναγκαίο από τους γιατρούς να εισαχθεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους αφού,...
01 Ιανουαρίου, 2022 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2022 - 12:37

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Αρχιεπίσκοπος πρώην Κρήτης Ειρηναίος

Διαδώστε:
Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Αρχιεπίσκοπος πρώην Κρήτης Ειρηναίος

Στο νοσοκομείο από χθες το βράδυ βρίσκεται ο εφησυχάζοντας Αρχιεπίσκοπος πρώην Κρήτης κ. Ειρηναίος μετά από αδιαθεσία που ένιωσε από το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ope.gr o πρώην Κρήτης, λόγω της επιβαρυμένης κατάστασης της υγείας του, κρίθηκε αναγκαίο από τους γιατρούς να εισαχθεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους αφού, εξαιτίας της έλλειψης του καλίου του, παρουσίασε ταχυκαρδίες, απορυθμισμένη πίεση και κόπωση.

Σύμφωνα με τον Πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, Αρχιμανδρίτη π. Μεθόδιο Βερνιδάκη, ο οποίος μίλησε στο Διεθνές Πρακτορείο Ορθοδοξία, ο πρώην Κρήτης βρίσκεται στο ΠΕΠΑΓΝΗ όπου και έχει υποβληθεί σε όλες τις εξετάσεις που είπαν οι γιατροί ώστε να ελέγξουν την κατάστασή του. Δεν υπάρχει κάποια ανησυχία ιδιαίτερη αν λάβουμε υπόψη μας ότι είναι ένας ιδιαίτερα ασθενικός οργανισμός ο οποίος κατά διαστήματα παρουσιάζει ατονία”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων