23/03/2022 23/03/2022 Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο επισκέφθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Ηγουμενίδης. Στη συνάντηση στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο ο Νίκος Ηγουμενίδης εξέφρασε στο νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης και δια ζώσης τις ευχές του για μακροημέρευση, υγεία και δύναμη, καθώς και την πεποίθησή του ότι και από τη νέα του θέση θα ανταποκριθεί επ’ ωφελεία της...
23 Μαρτίου, 2022 - 16:08
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2022 - 16:16

Στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης ο βουλευτής Ηρακλείου Ν. Ηγουμενίδης

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης ο βουλευτής Ηρακλείου Ν. Ηγουμενίδης

Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο επισκέφθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Ηγουμενίδης.

Στη συνάντηση στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο ο Νίκος Ηγουμενίδης εξέφρασε στο νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης και δια ζώσης τις ευχές του για μακροημέρευση, υγεία και δύναμη, καθώς και την πεποίθησή του ότι και από τη νέα του θέση θα ανταποκριθεί επ’ ωφελεία της Κρήτης επάξια στα νέα του καθήκοντα μπροστά στη δύσκολη εποχή και τις προκλήσεις που διανοίγονται για τον τόπο.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν στον θρησκευτικό τουρισμό της Κρήτης, η ενίσχυση δράσεων της Εκκλησίας που αφορούν στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες, καθώς και πλευρές που αφορούν στην εξέλιξη επισκευών ναών της Κρήτης που επλήγησαν από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό στο Αρκαλοχώρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων